Η παρούσα σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστότοπου (website) www.shoesparty.gr της ανωνύμου εταιρείας ΑΒΑΝΤΑΖ ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Αθήνα στην οδό Αγ. Αθανασίου 60, με ΑΜ Προμηθευτών από το Υπουργείο Ανάπτυξης 1534/13 και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 941501000 (Α.Φ.Μ.: 094349340, ΔΟΥ: Φ.Α.Ε. ΑΘΗΝΩΝ)
Οποιαδήποτε αλλαγή της σύμβασης αυτής πρέπει να επιβεβαιώνεται από την επιχείρηση εγγράφως κάθε χρήσης που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται στο παρόν, χωρίς καμία εξαίρεση.

ΛΗΨΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Για να προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πρέπει να είστε ενήλικας.
Οι παραγγελίες γίνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως κ’ αποστολής της σχετικής φόρμας παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο www.shoesparty.gr κ’ είναι δεσμευτικές μόνο εφόσον έγιναν δεκτές από την επιχείρηση μας έως ότου λάβετε ένα e-mail από εμάς με το οποίο αποδεχόμαστε την παραγγελία σας.
Πριν την αποστολή της παραγγελίας παρακαλούμε να λάβετε γνώση των εξής:
Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε.
Τις αναγραφόμενες τιμές των προς πώληση προϊόντων μας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος ΦΠΑ.
Πληροφορίες για τις χρεώσεις αποστολής των προς πώληση προϊόντων.
Οι διάφορες προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η επιχείρηση μας παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα παραγγελίας προϊόντων μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβής των προϊόντων αυτών μέσω εταιρείας courier.
Ο πελάτης δύναται να επιλέξει και να αποπληρώσει το τίμημα της αγοράς του με τέσσερις τρόπους:
1. Αντικαταβολή
2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
3. Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας
4. Με PayPal

Σας ενημερώνουμε ότι αν επιλεγεί ο τρόπος πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό η κατάθεση πρέπει να γίνει το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της παραγγελίας.
Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση στην ως άνω ημερομηνία, διατηρούμε το δικαίωμα άμεσης ακύρωσης της σύμβασης.
Στην περίπτωση που τα προϊόντα αναφέρονται στον ιστότοπο μας με λάθος τιμή λόγω σφάλματος αλλά έχει γίνει ήδη η αποδοχή της παραγγελίας σας από εμάς πριν την διατύπωση του λάθους, θα λάβετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από εμάς ένα e-mail με το οποίο θα σας ενημερώνουμε για το σφάλμα και θα σας ρωτάμε ένα επιθυμείτε να προβείτε στην αγορά του προϊόντος που έχετε ήδη παραγγείλει με την νέα σωστή τιμή του.
Εάν μας δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε να καταβάλετε την σωστή τιμή ή εάν δεν μας απαντήσετε εντός 2 (δύο) εργάσιμων ημερών από την αποστολή του ηλεκτρονικού μηνύματος μας διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την σύμβαση αμέσως.
Σε περίπτωση που έχουμε ήδη εισπράξει με οποιοδήποτε τρόπο το τίμημα του προϊόντος, θα προβούμε άμεσα στην επιστροφή του με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε στάδιο και να επιστρέψετε το προϊόν αζημίως εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος.
Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:
Το παρόν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε
Το προϊόν συνοδεύεται από απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.
Η ειδοποίηση ακύρωσης πρέπει να σταλεί με email στο info@shoesparty.gr και πρέπει να αναφέρει τα πλήρη στοιχεία σας, περιγραφή του προϊόντος που έχετε παραγγείλει και τον αριθμό παραγγελίας που θέλετε να ακυρώσετε.
Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβαμε το προϊόν και αφού σας ενημερώσουμε με email ότι αποδεχτήκαμε την επιστροφή του.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα αλλαγής του προϊόντος που παρέλαβε εντός 10 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσει την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Το κόστος των επιστροφών επιβαρύνει τον πελάτη και δύναται να χρησιμοποιήσει την μεταφορική που επιθυμεί.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ / ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.shoesparty.gr παραδίδει όλα τα προϊόντα του, σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.
Η αποστολή γίνεται με courier καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Η χρέωση για όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν ανεξαρτήτου βάρους.
Ο χρόνος παράδοσης είναι κατά προσέγγιση από 2-7 ημέρες.
Δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων που δεν οφείλονται σε δική μας υπαιτιότητα, αλλά σε παράγοντα που δεν ελέγχονται από εμάς (απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα, κλπ).

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους όρους κ’ τις προϋποθέσεις των συναλλαγών.
Αυτό θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

Η παρούσα σύμβαση διέπεται από το ελληνικό δίκαιο και από την νομοθεσία που ρυθμίζει το ηλεκτρονικό εμπόριο και την προστασία του καταναλωτή και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων Αθήνας.

To Top